
محصولات طبیعی مانند الوار دختان، تفاله نیشکر، ﮐﺎه، ﺑﺮﻧﺞ و ﮔﻨﺪم که سلولز کافی داشته باشند برای تهیه الیاف ویسکوز مناسبند.
محصولات طبیعی مانند الوار دختان، تفاله نیشکر، ﮐﺎه، ﺑﺮﻧﺞ و ﮔﻨﺪم که سلولز کافی داشته باشند برای تهیه الیاف ویسکوز مناسبند.
ﻃﯽ ﻣﺮاﺣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ، اﯾﻦ ﻣﻮاد ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺧﻤﯿﺮی ﮐﻪ درﺻﺪ ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽ آن ﺑﺴﯿﺎر ﮐﻢ اﺳﺖ در ﻣﯽ آﯾﻨﺪ و ﭘﺲ از ﻋﺒﻮر از رﺷﺘﻪ ﺳﺎز و اﺳﺘﺨﺮ اﻧﻌﻘﺎد ﺑﻪ ﺻﻮرت اﻟﯿﺎف در ﻣﯽ آﯾﻨﺪ.
الیاف ویسکوز از استحکام کمی برخوردارند و اغلب برای روﻣﯿﺰی، ﻣﻠﺤﻔﻪ، زیرپوش و لباسهای ورزشی استفاده می شود.
نظرتان را بنویسید